Foto: Henk Elssens
Home
Het koor & De dirigent
Repertoire
AGENDA
Bestuur & Contact
Lid worden
Nieuws & Informatie
Gastenboek


  De verslagen van onze activiteiten en concerten uit eerdere jaren vindt u in ons archief »».  


Mannenkoor Uffelte

Lid worden van het Mannenkoor Uffelte!

Meldt u aan als nieuw lid!
De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij "De Molensteen" te Uffelte.Nieuwe leden

Bij het Mannenkoor Uffelte is iedereen welkom. Mocht u elders gezongen hebben dan kunt meteen actief aan de repetities deelnemen.
Mocht u geen of weinig ervaring hebben, dan wordt alle tijd en ruimte geboden om u het zingen en de muziek eigen te maken, stapje voor stapje. Leeftijd speelt geen rol.

Twijfelt u al geruime tijd om deze muzikale stap te zetten, schroom dan niet langer om eens een repetitie te bezoeken en de sfeer binnen de vereniging te proeven. Lid zijn van het Mannekoor Uffelte betekent niet alleen een uitbreiding van je vriendenkring, maar ook een serieuze bijdrage aan het culturele leven in Uffelte en ver daar buiten.

Om onze plannen te verwezenlijken en op niveau te blijven presteren, verwachten wij van onze zangers geen vrijblijvendheid, maar inzet en discipline. Met elkaar zetten we de schouders er onder en werken enthousiast, maar ontspannen aan verdere verbetering van de koorklank. De goede sfeer en onderlinge vriendschap en gezelligheid zijn mede bepalend.

U bent van harte welkom

Heeft u eerst nog vragen? Stuur deze dan naar het emailadres ledencontact@mannenkooruffelte.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Graag tot ziens op de repetitie of bij een concert!«« Naar boven »»
 
  Bekijk onze video films:  
 
 
  Bekijk onze fotoalbums:  
 
 

Hosting: RedaInternet    

Copyright© 2013 - Mannenkoor Uffelte

   Design & Maintenance: WP Webdesign MKB